КоронавірусСуспільство

Медики Ічні та Новгород-Сіверського мають кращий захист завдяки Валерію Давиденку

*Актуально

Медики лікувальних закладів Ічні та Новгород-Сіверського мають кращий захист у боротьбі з COVID-19 завдяки допомозі народного депутата України, співголови партії «Наш край» Валерія Давиденка.

«За дорученням Валерія Давиденка передала допомогу Ічнянській ЦРЛ та центру первинної медико-санітарної допомоги — медичні маски, захисні костюми, респіратори, рукавички звичайні та з довгим манжетом, дезінфікуючі засоби, а також антибіотики для лікування хворих на пневмонію, тест-системи для  швидкого виявлення антитіл класів G та M до COVID-19», — повідомила депутатка Ічнянської міської ради від партії «Наш край» Олена Бутурлим.

FB_IMG_1587376563428

Вона підкреслила, що ця допомога для медичних працівників у нинішніх умовах є надзвичайно потрібною і важливою.

«Валерій Давиденко не залишає поза увагою ані свій 208-й округ та Ічнянщину, зокрема, ані всю Чернігівщину, тим більше — у складний для всієї України час. Жителі Ічнянського району повинні знати, що наші медичні заклади мають необхідні засоби захисту у протидії коронавірусу», — підкреслила Олена Бутурлим.

изображение_viber_2020-04-20_14-34-09

Також партію засобів захисту і медикаментів у Новгород-Сіверському передала лікарям депутатка районної ради від партії «Наш край» Віра Бондаренко. Завдяки отриманому захисту, медичні працівники почуватимуться більш упевненими і зосередженими на протидії поширенню цього небезпечного захворювання.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button