Суспільство

Meest ПОШТА: вартість доставки посилок в Казахстан з України

Поштово-логістичний оператор Meest ПОШТА доставляє відправлення від фізичних осіб в країни Європи, Центральної Азії, Америки, Африки та навіть в Австралію. Всі процеси, пов’язані з логістикою, відбуваються швидко. Вартість доставки посилок в Казахстан з України цілком доступна порівняно з цінами інших кур’єрських компаній.

Яка вартість доставки посилок в Казахстан з України

До Казахстану можна недорого відправляти документи та вантажі масою до 30 кг. Ціна послуги доставки складається з двох частин: 925 грн за одну посилку + 250 грн за кожен її кілограм. Тарифікується кожен повний кілограм, значення маси округлюється в більшу сторону. Якщо вага посилки 2,5 кг, за її доставку доведеться заплатити як за 3 кг: 925 + 3 × 250 = 1675 грн.

Значно швидше можна визначити вартість послуги онлайн за допомогою «Калькулятора доставки». Він зручно розташований за посиланням — meestposhta.com.ua/services/delivery-to-kazakhstan. На цій же сторінці можна створити міжнародну посилку.

Додаток Meest ПОШТА для мобільного телефону — засіб зручного керування відправленнями

Дізнатися тарифи на доставку посилок в Казахстан можна також у застосунку Meest ПОШТА. Ще з ним дуже зручно:

  • створювати декларації;
  • перевіряти, де перебуває вантаж у будь-який момент;
  • розраховувати вартість посилки онлайн;
  • змінювати дату доставки на ту, яка підходить;
  • викликати кур’єра;
  • безпечно оплачувати посилки;
  • використовувати промокоди — компанія часто проводить акції, завдяки яким її послуги стають ще доступнішими.

Оплатити відправлення можна у відділенні або ж онлайн на сайті.

Посилки в Казахстан: оптимальні розміри та тип доставки

Найменший розмір посилки, яку можна відправити, становить 21×15 см. Оптимальний — 80×50×40 см. Найдовша сторона не має перевищувати 1,5 м, максимальна окружність — 2 м.

Ціна митного оформлення залежить від вартості посилки. Якщо вона не перевищує 200 євро, сплачувати мито та ПДВ не доведеться.

Відправлення з України в Казахстан оператор доставить за вказаною адресою — до дверей отримувача в Алмати, Астані чи будь-якому іншому населеному пункті країни. Пересилати речі з Meest ПОШТОЮ вигідно та безпечно. Постійні клієнти знають, що посилка надійде до пункту призначення вчасно. За потреби можна відстежити її рух, отримати докладну консультацію щодо митних правил оформлення закордонних відправлень.

Відділення компанії різних типів (mini — до 10 кг, звичайні — до 30 кг і вантажні, на яких жодних обмежень ваги немає) працюють по всій території України.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button