Суспільство

«Менщина туристична» оголошує конкурс «ВЕЛОмандри»

Вікторія Неруш, керівниця проєкту «Менщина туристична» через соцмережу часто інформує про подорожі рідним краєм, до яких запрошують приєднуватися усіх охочих. Часто у мандри їздять велосипедами. Тож подоланих у такій спосіб кілометрів, як і світлин із цих заходів, вже багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Менщині розглядали «Святе vs грішне» (Фото)

«Коли у своїх Гугл фото я здійснюю  пошук зі словом «велосипед», то мені видає  близько тисячі фотографій із мого життя, у яке увірвався 5 років тому велосипед. Впевнена, у багатьох із вас не менше таких фото-згадок. Запрошуємо вас поділитися ними з нами і надіслати на фотоконкурс «ВЕЛОмандри». Для участі у фотоконкурсі достатньо лише надіслати цифровий варіант фото, де є велосипед і якесь місце на Менщині.  Підпишіть фото, наприклад,  «Велосипед і Десна у Макошино», «Велосипед біля храму в Осьмаках» і вкажіть автора.

Ми роздрукуємо світлини та зробимо виставку під час «Велопікніку», що проходитиме 26 вересня у «Казковому». Всі присутні голосуватимуть і обиратимуть кращі фото. Їх автори отримають подарунки!», — зазначає Вікторія Неруш.

Фото можна надсилати на адресу [email protected] або у месенджер Вікторія Неруш.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button