Суспільство

Менські родини з дітьми можуть отримати гуманітарні набори

До міськради надійшла гуманітарна допомога з Корюківської районної військової адміністрації. Це вантаж із Британії у вигляді невеличких продуктових наборів. Сьогодні ж на засіданні гуманітарного штабу при міській раді колегіально було вирішено розподілити ці пакунки по громаді сім’ям із дітьми від трьох до 18 років із розрахунку один набір на одну дитину.

У Мені видачею цих проднаборів займатиметься Комунальна установа «Менський міський центр соціальних служб», довідки за тел. 2-11-33. По селах роздаватимуть у старостинських округах. Нині триває облік отриманого вантажу та підготовка до його розподілу.

Для отримання допомоги до комунальної установи ММЦСС може звернутися один із батьків, з собою мати власний паспорт і свідоцтво про народження дитини. Старости вже готують списки сімей та отримують такі набори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові проводять опитування щодо відновлення роботи дитсадків

Пакунки в місті почнуть роздавати від понеділка наступного тижня, але не поспішайте, не створюйте ажіотажу – вистачить усім.

Окрім того, Центр надає допомогу внутрішньо переміщеними особам, які проживають у Мені (по селах усі ВПО таку допомогу вже отримали). А також іншим категоріям осіб, які потребують особливої уваги, зокрема сім’ям із дітками з інвалідністю.

Державна допомога для кожного жителя громади, на яку всі так очікують, до Корюківського району ще не надійшла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Менська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button