Суспільство

Менянин оздобив зупинки громадського транспорту

Менянин Володимир Лавський, займаючись улюбленою справою, ще й приносить користь рідному місту. Нещодавно він за власною ініціативою розмалював роздягальню та «грибки» на місцевому пляжі, а останні роботи майстра – оздоблення зупинок громадського транспорту на в’їздах до міста по центральній трасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий художник жорстко розкритикував мурал на пологовому будинку

Подорожні, які проїжджають Мену транзитом, туристи й пересічні жителі міста в захваті від того, яких змін набули звичайні автобусні зупинки на трасі в бік Сосниці та на перехресті вулиць Лермонтова, Калинової і Гоголя (поблизу повороту на Данилівку).

За задумом художника, обидва об’єкти оформлені в різних стилях і техніках. На одній із зупинок можна споглядати неймовірної краси пейзаж української глибинки, інша ж оздоблена автентичною «вишивкою» по всьому фасаду та прикрашена гербом міста. Меняни вже й неофіційне голосування організували в соціальних мережах на предмет того, який зі стилів оздоблення є кращим. Одне можна стверджувати беззаперечно: це дуже красиво й незвично, і навіть підкреслює креативність, а головне – патріотизм і гостинність менян.

Фарби та матеріали для оздоблення зупинок, інші витрати забезпечило КП «Менакомунпослуга», роботи Володимир Лавський виконував і сам, і залучав помічника Геннадія Вінніченка.

117302333_3412235575504705_7872203628318460078_o

Менська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button