Суспільство

Мер Ніжина розказав про обстановку в місті

Міський голова Ніжина Олександр Кодола розказав про обстановку в місті.

«Весна прийшла. 6-й день війни. Ніжин. Стоїмо! 

Ніч пройшла тривожно, але спокійно. Зранку під Ніжином ЗСУ трохи підсипали оркам.  ЗСУ робить свою справу: знищує колони ворожої техніки, не допускає ворога в місто.  Тероборона і Рух опору, а також кожен ніжинець стоїть на захисті свого міста та України.  Медики надають допомогу.  Усі на своїх місцях. 

А ще – у нас надійний тил.  Звичайні мешканці вчасно інформують, везуть їжу та речі першої необхідності туди, де це найбільше треба.  Що варто знати цивільному населенню. Частина магазинів та аптек працює. Відкриваються після 9-ї години ранку. Хліб до магазинів підвозиться. Можливо із запізненням.

Дорогі ніжинці, ставтеся до цього з розумінням.  Якщо ви можете допомогти нашим хлопцям.  Допоможіть теплими речами, продуктами харчування, засобами гігієни. Наші волонтери завжди на зв’язку.

Відкрита карта Ощадбанку, куди ви можете переказати кошти на підтримку тероборони  5167803252451591 А всі інші можуть теж можуть допомагати: дослухатися до інструкцій, дбати про себе та тих, хто цього потребує 

Готуємо Бендерівські смузі! 

Тримаймося, зберігаймо спокій! Ми обов’язково переможемо! Україна понад усе!».

Ще статті по темі

Back to top button