Суспільство

Миколі з Августівки, якого образив Сергієнко, щодня телефонує Марічка Падалко

Микола Решетнюк з Августівки – один із найбільш постраждалих жителів села внаслідок вибухів на 6-му арсеналі боєприпасів в Ічні. Його хату повністю зруйнувало снарядом.

«Я не переживав взагалі, – розповідає пан Микола. – Все одно залишився вдома, щоб доглядати худобу».

Микола Решетнюк прославився на всю Україну ще й участю в ток-шоу «Право на владу» на «1+1», на яке потрапив після того, як із ним грубо поговорив заступник голови ОДА Сергій Сергієнко.

«Я йому пробачив. Я з ним спілкувався після інциденту, він просив вибачення, але я розумію, що того дня він усе сказав зопалу. Питав, що мені треба з меблів, але я кажу, що краще дали б грошей на руки, я купив би собі пива і випив би за його здоров’я», – сміється Микола Решетнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ічнянщині завершено очищення території

Новий рік пан Микола святкуватиме у новій хаті – не в селі, а в місті: за кошти, які виділила держава постраждалим, Чернігівська ОДА купила чоловіку хату в Ічні.

«Наступного тижня вже заселюсь. Поки житиму сам, а як зустріну гарну жінку, то заберу до себе», – розповідає Микола Решетнюк.

До речі, телеканал «1+1» героя своєї програми не забуває.

«Мені щодня телефонує Марічка Падалко, не забуває, питає, як мої справи, чи є де жити. Коли їздив на ефір, Нестор Шуфрич пропонував мені заночувати в готелі, але я йому відмовив, а то вранці прокинусь, а вони мені рахунок виставлять такий, що не відпрацюю», – каже Микола Решетнюк.

На фото: Микола Решетнюк показує новий дім

Ще статті по темі

Back to top button