Суспільство

Модні браслети: ТОП-6 прикрас, які будуть у тренді наступного року

Недорогі золоті браслети — чудовий приклад того, як можна заявити про себе за допомогою лише однієї прикраси. Та як обрати найкращий, той, який буде відповідати останнім модним тенденціям та допоможе стати самою стильною дівчиною у місті? Ось вам підказка: носіть по два чи більше браслетів на одному зап’ясті. Багатошаровість — один із найважливіших ювелірних трендів наступного року.

Купити недорогий золотий браслет: 6 модних тенденцій

Патріотичні прикраси

Любов до рідної країни не має модних чи часових рамок. Про неї не обов’язково кричати, інколи достатньо купити браслет із синьо-жовтими фіанітами чи золотим гербом, який гордо скаже за вас: «Я українка!».

Браслети-манжети

Ювелірна манжета — найпростіший спосіб оживити та прикрасити будь-який образ. Вона має простий силует, але її вплив великий! Якщо віддаєте перевагу класиці, надягніть браслет-манжету на зап’ястя. Подобаються сміливіші чи зухвалі модні тренди? Носіть 3-4 браслети з сукнею без бретелей, щоб додати об’єму вишуканому вбранню. Також дизайнери радять носити декілька прикрас на облягаючих рукавах суконь.

Перли

Прикраси з ніжними перлами повернулися в моду ще на початку 2022 року і продовжать правити модним балом у  наступному сезоні. Та перли — це не тільки про ніжність і вишуканість, сьогодні в моді масивні ювелірні вироби з перлинами XXL розміру.

Браслети-кільця

Елегантні, вишукані, а інколи й грайливі, ці моделі підходять для всіх типів зап’ясть і поєднуються з будь-яким одягом. Купити недорогі жіночі золоті браслети в такому стилі можна двох видів: з цільною конструкцією без застібки чи відкриті моделі з кулькою на кінці. Вони мають гарний вигляд окремо від інших прикрас і в той же час гармонійно з ними поєднуються. Це універсальна річ на всі часи.

Кольорове каміння та неправильні геометричні форми

У тренді творчість із яскравими фарбами, поєднанням декількох дорогоцінних металів та оригінальними формами. Саме час поповнити колекцію ювелірних виробів ошатними моделями з кольоровими альпінітами, оніксом чи нефритами.

Підвіски

Метелики, сердечка, дельфіни чи квіти — прикраси з підвісками стали головною модною тенденцією наступного року. Мабуть, це найіндивідуальніший ювелірний виріб, який дозволяє власнику розповісти свою особисту історію за допомогою підвісок.

Як правильно поєднувати браслети з одягом?

Колір

Важливо досягти бездоганної гармонії між речами, які ви носите. До речі, це правило стосується не тільки леді, а й джентльменів. Тому вибираючи чоловічий недорогий золотий браслет, враховуйте кольорову гаму одягу, який щодня носить мужчина.

Існує три кольорові схеми, які допомагають завжди гарно виглядати. Перша включає три кольори, які розташовані поруч на колірному колі. Наприклад, якщо ви одягаєте блакитну сукню, вибирайте дорогоцінності зі смарагдово-зеленим камінням. Інший спосіб — поєднувати кольори, які розташовані навпроти один одного на кольоровому колі. Жовта блузка шикарно виглядатиме з тонкою аметистовою підвіскою на золотому ланцюжку.

Нарешті, будь-який окремий колір виглядає приголомшливо, коли виділяється на чорному чи білому фоні. Незалежно від того, прикрашений ваш браслет рубінами, фіанітами чи альпінітами, він неймовірно виглядатиме на тлі монохромного образу.

Розмір

Тоненькі витончені ланцюжки гарно поєднуються з одягом, де вже є багато декоративних елементів. Бажано підбирати колір виробу в тон декору блузи чи сукні. Однотонне вбрання потребує акценту, а тому браслет стає центральним елементом вашого образу.

Мотив

Перед тим, як купувати коштовності, огляньте свій гардероб. Одяг із природними мотивами гарно поєднується з зеленим дорогоцінним камінням чи підвісками у вигляді тропічного листя. Якщо полюбляєте носити леопардовий принт чи тигрову смужку, доповніть образ прикрасою з підвіскою у вигляді відбитка лапи. Туфлі зі зміїної шкіри приголомшливо виглядають зі звивистими браслетами, що нагадують змію. Якщо не знаєте, де купити недорогі золоті браслети, запрошуємо вас в інтернет-магазин Столичної Ювелірної Фабрики ™ і до шоу-румів бренду у Києві та інших містах по всій Україні. Тут вас чекають шикарні прикраси для чоловіків і жінок за помірними цінами та гарантією на всі вироби. Інвестуйте у якість, грайте із кількістю! На щастя, ювелірні тенденції 2023 року дають можливість зробити і те, й інше.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button