Суспільство

Молодь провела акцію по звільненню Чернігова від наркореклами (Фото)

Активна молодь міста Чернігів провела чергову акцію по звільненню міста від наркореклами, що останнім часом, без перебільшення, просто заполонила вулиці міста. Написи з адресами Telegram- та Viber-каналів, за якими вільно можна купити будь-які наркотики, перемістилися з темних провулків віддалених районів до туристичного центру міста, про це повідомляє у Facebook Олександр Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечна реклама: наркотики через інтернет

Наркодиллери, рекламуючи свої Інтернет-магазини отрути, ніби змагаються у своїй нахабності та зухвалості, давно вже наплювали не тільки на закон і мораль, ай на людські долі.

Вони навіть кинули виклик самій українській ідеї, культурі та державності, зіпсувавши своїм небезпечним інформаційним сміттям не тільки новенькі нещодавно встановлені лавки біля ТРЦ «Мегацентр» й мурал, розміщений у підземному переходу по вулиці Героїв Чорнобиля.

До слова, цей мурал ще у 2014 році зусиллями громади Чернігова було відновлено та пофарбовано у колір державного прапору України, на тлі якого було зображено культурні, архітектурні та історичні пам’ятки міста.

Тому, небайдужа молодь, не дочекавшись реакції комунальних служб, взяла на себе справу по відновленню комунального майна і порятунку муралів часів активної боротьби проти «русскай весни» у Чернігові та романтичного часу пробудженням національної ідентичності і свідомості.

«Відтак, закликаємо усіх свідомих громадян, не стояти осторонь, тоді, коли моральні виродки, що торгують смертю, сьогодні легко плюндрують майно громади та символи українського народу», — зазначає Олександр Максимець.

Ще статті по темі

Back to top button