Суспільство

Молодіжний шериф і Dj-вчитель: у Варві організували дитячу дискотеку

У Варві створили дискотеку для школярів. Таку ініціативу запровадила Молодіжна рада Варвинської селищної ради, до якої входять старшокласники та молодь.

«Головою цієї ради є мати двох дітей і викладач музичної школи. Саме до неї почали звертатися жителі нашого населеного пункту, які просили створити молодіжну дискотеку. Ми не змогли в цьому відмовити, тому зобов’язали керівника управління культури реалізувати цю ініціативу», – розповіла Варвинський селищний голова Валентина Саверська-Лихошва.

Вона також зазначила, що вісім років тому подібні заходи організовували для старшокласників. Їх проводили у Будинку культури. Тоді його закрили. Молодь почала проводити своє дозвілля в різноманітних закладах відпочинку, а от діти середнього шкільного віку залишилися без альтернативи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Корюківці відгриміла «дискотека для бабусь» (Фото)

Дискотеку проводили вже двічі. Вона проходить із 19-ї до 22-ї години щосуботи. Минулого разу тут проводили дозвілля близько сотні дітей.

Репертуар підбирають педагоги місцевих навчальних закладів, ді-джеєм обрали вчителя музики Михайла Мусіяку. Технічною стороною займається комп’ютерник селищної ради.

На заходах обов’язково присутні дорослі. Деяких школярів супроводжують батьки.

За дисципліною стежать як співробітники селищної ради, так і поліція. А нещодавно обрали молодіжного шерифа, який очолив групу молоді, що стежить за порядком на дискотеці.

Ще статті по темі

Back to top button