Суспільство

«Молодіжний спортивно-патріотичний табір «Січ» стартував у Сосниці

У смт Сосниця 1 липня стартував проект «Молодіжний спортивно-патріотичний табір «Січ» Сосницької районної молодіжної громадської організації «Спортивний клуб «Анти» – переможця конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету, за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту.

Мета проекту «Молодіжного спортивно-патріотичного табору «Січ» – підвищення рівня національної свідомості, патріотичного духу молоді, любові до своєї країни, знань з військової справи та медицини, формування навичок здорового способу життя та подолання негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, створення духовної основи для розвитку дітей і молоді, навчання загальнолюдських норм і цінностей, ознайомлення з традиціями та звичаями народу і закріплення знань про козацтво.

Табір розташовано на території ДП «Дитячий санаторій імені Щорса» в смт Сосниця Сосницького району. У таборі бере участь молодь із 21 району та міста області віком від 14 до 16 років.

Для учасників проводитимуть: експрес-курс в історію українського козацтва, заняття з основ військової справи та медицини, лекції та тренінги з основ здорового способу життя; зустрічі з духовним наставником, священиком для підвищення морально-духовного рівня, заняття з розвитку особистості.

Джерело: Менська районна рада

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button