Суспільство

Муженко анонсував змагання серед військових на кращі підрозділи ЗСУ

У всіх родах військ буде запроваджено змагання на кращі підрозділи Збройних сил України.

Про це 31 жовтня на полігоні «Дівички», що на Київщині, під час підбиття підсумків змагань на кращу артилерійську батарею Збройних сил України повідомив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі Міноборони України.

«За досвідом антитерористичної операції у нас дуже багато змін, що стосуються бойової підготовки. Якщо говорити саме про артилерійські підрозділи, то буквально нещодавно ми проводили випробовування із залученням офіцерів наукового центру бойового застосування артилерії, де якраз і показували специфіку застосування артилерії з використанням уже новітніх засобів, які маємо на озброєнні, зокрема, безпілотних літальних апаратів», — зазначив генерал армії України Віктор Муженко.

Під час бойової підготовки враховуватиметься специфіка досвіду, набутого особовим складом, зокрема і в формах та способах використання як засобів ураження, так і застосування відповідних підрозділів.

Як зазначив Головнокомандувач Збройних сил України, сам дух змагань є чинником, який підвищує мотивацію військовослужбовців та надає можливість оволодіти повним арсеналом прийомів і способів, які, можливо, не характерні для одного підрозділу, але можуть бути притаманні іншим.

Ще статті по темі

Back to top button