Суспільство

На Чернігівщині 3-річна дитина шукала їжу по сусідах

До поліції звернулися небайдужі громадяни, які переймаються тим, що трирічна дитина час від часу ходить по селу в пошуках їжі, поки її мати пиячить.

На місце події одразу виїхали співробітники ювенальної превенції Чернігівського районного відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині померла трирічна дитина

Небайдужі громадяни розказали, що вони регулярно бачать матір напідпитку, відтак доньці доводиться шукати їжу по сусідах. Не дивно, що й цього разу вдома у родини поліцейські виявили жінку в нетверезому стані.

Поліцейські склали на неї черговий протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що карається штрафом до 1700 гривень.

Зважаючи на загрозливу для дитини ситуацію, поліцейські разом з сільським головою доставили дівчинку до дитячого відділення Чернігівської районної лікарні. Там її нагодували й провели обстеження, життю і здоров’ю маляти нічого не загрожує.

Служба у справах дітей Чернігівської райдержадміністрації дала мамі час на виправлення до 1 квітня. За цей час жінка має навести порядок у будинку і позбутися шкідливої звички. На засіданні виконкому буде вирішено позбавляти її батьківських прав чи ні.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button