Суспільство

На Чернігівщині асфальтують ще один тимчасовий об’їзд

Дорожники влаштували тверде покриття на ще одному тимчасовому об’їзді біля зруйнованого мосту. Цього разу це штучна споруда на автомобільній дорозі Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин. Використовували матеріали від фрезерування, які отримали у процесі проведення аварійних робіт на покритті автомобільних доріг.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Городня отримала ще одну автівку «швидкої» (Фото)

Зруйнований міст був у лютому – для стримання наступу окупаційних військ на Ніжин. Тимчасовий об’їзд побудували у травні. Для пропуску води були встановлені труби, зроблений земляний насип тимчасового об’їзду, зверху укладене щебеневе покриття. У липні, отримавши дорожньо-будівельний матеріал від фрезерування, влаштували тверде покриття.

Таким чином, використовуючи зворотні матеріали від ремонтних робіт, уже зробили тверде покриття на тимчасових об’їздах на дорогах Р-69 та Н-27 у Чернігівському районі.

Нагадаємо, що через бойові дії на території Чернігівської області були пошкоджені 680 км державних доріг і 25 мостів. Після деокупації дорожнє господарство з дозволу військових поступово відновлює автомобільні сполучення. Приблизно на половині зруйнованих мостів уже відновлено рух транспорту.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button