Суспільство

На Чернігівщині батьки заявили про зникнення трьох дітей

Матір з Холмів зателефонувала до поліції і повідомила, що зникли її діти. На місце події виїхали працівники поліції, пишуть Сусіди.City.

Тривожне повідомлення з Холмів надійшло у відділення Корюківської поліції 26 серпня. «Приїдьте, ми не можемо знайти зниклих дітей!». Жінка з чоловіком не виявили вдома своїх трьох дітей, семи, дев’яти та одинадцяти років.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала до селища. Туди ж на вулицю Миру направили місцевого дільничного Миколу Кожушка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуцькому районі небайдужі зібрали гроші на нову оселю для родини погорільців

Уже в дорозі полісмени, знаючи протяжні вулиці Холмів, аналізували факти, робили припущення, звідки розпочинати пошуки. Надворі було темно, розуміли, що це ускладнить роботу.

Тим паче батьки не знали точно, в якій години дня діти залишили подвір’я. Не могли вони сказати, й куди любили ходити діти, з ким спілкувалися.

Однак за лічені десятки хвилин після прибуття правоохоронців діти знайшлися. Сама ж мати їх виявила за дві сотні метрів від будинку, на своїй вулиці Миру. А раніше, до восьмої години вечора, вони з чоловіком не могли пройтися нею, бо вдома балувалися градусним питвом.

Доросла жінка, а не розуміла: за те, що діти були без догляду, їй доведеться відповідати. Тож на матір буде складено протокол за не належне виконання батьківських обов’язків.

Цю багатодітну родину у Холмах називають проблемною. Дорослі постійно конфліктують із сусідами та іншими жителями селища. Полюбляють хильнути зайвого. І до поліції не раз телефонували без поважних причин. А правоохоронці виїжджали, реагували.

І 26 серпня ситуація повторилася. Витратили час на дорогу, а побачили байдужих, нетверезих батьків. Хоча в цей час на допомогу полісменів чекали в інших місцях району.

Ще статті по темі

Back to top button