Суспільство

На Чернігівщині дають винагороду за виявлення лісокрадів

Ніжинські лісівники обіцяють грошову винагороду пильним і небайдужим громадянам за інформацію про реальних крадіїв лісопродукції. Оголошена вартість за підтверджену інформацію – до п’яти тисяч гривень. Найбільшу грошову винагороду охоронці лісу обіцяють за підтверджену інформацію про викрадачів дубів.

Про це повідомляють у ДП «Ніжинське лісове господарство».

Грошову винагороду і цілковиту анонімність ніжинські лісівники обіцяють тим, хто надасть підтверджену інформацію про «чорних» лісорубів. Особливо цікавлять охоронців лісу викрадачі дубів. Інформація про злочинців актуальна по восьми лісництвах, що входять до структури ДП «Ніжинське лісове господарство»: Новоселицькому і Носівському, Іржавському і Кобижчанському, Дроздівському і Мринському, Вертіївському й Коляжинському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстра лісу держпідприємства притягнуто до відповідальності

Лісові масиви держпідприємства розташовані в чотирьох районах області: Куликівському, Бобровицькому, Носівському, Ніжинському. Саме щодо них й буде актуальною підтверджена інформація.

Якщо громадяни мають таку інформацію, то лісові охоронці просять телефонувати за цілодобовим номером телефону: (067) 46 13 254.

Анонімність і винагорода у випадку підтвердження гарантовані!

Ще статті по темі

Back to top button