Суспільство

На Чернігівщині дорожники «марафетять» узбіччя (Фото)

Поступово після проведення розмінування території здійснюється покіс узбіччя. Роботи проводять насамперед на дорогах міжнародного та національного значення.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

Дорожнє господарство області продовжує роботу з покращення проїзду автошляхами в умовах обмежень воєнного стану. Після деокупації маємо 680 км пошкоджених доріг і 25 мостів. Поступово, з дозволу військових, відновлюють сполучення та покращують проїзд для доправлення товарів першої необхідності для жителів Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На півночі Чернігівщини горіла автівка та посів пшениці

Зазначимо, в області триває робота з розмінування територій. Чернігівщина – одна з найзабрудненіших вибухонебезпечними предметами. Від початку бойових дій групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС вилучили таких майже 37 тисяч.

«Застерігаємо, в межах дорожнього покриття, в смугах відведення автомобільних доріг і на узбіччях також можуть знаходитись небезпечні предмети. Просимо учасників дорожнього руху бути обережними на вищевказаних складових елементах автомобільних доріг. Про небезпечні знахідки обов’язково повідомляйте відповідні служби», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button