Суспільство

На Чернігівщині друга поліцейська станція запрацювала у Лосинівській громаді

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський урочисто відкрив у Лосинівці (Ніжинський район) другу в області поліцейську станцію.

Лосинівська ОТГ долучилася до реалізації програми «Поліцейський офіцер громади». Відтепер у громаді є свій дільничний офіцер – Роман Крючок. Свого часу Роман Андрійович працював дільничним у декількох селах, які нині входять до складу громади, тому особисто знайомий з багатьма її мешканцями.

– Я дуже радий сьогодні бути присутнім на відкритті вже другої поліцейської станції на Чернігівщині. Першу ми відкрили менш ніж місяць тому – у Вертіївській ОТГ. Станції демонструють, що поліція справді стала ближчою до людей на вийшла на новий рівень взаємодії з громадою. Дільничний не просто працює виключно по своїй громаді, а й живе на її території. Звертаюся до нового дільничного офіцера Лосинівської ОТГ – ви маєте перейматися усіма проблемами вашої громади і вирішувати їх негайно! Обов’язково бути присутнім на всіх нарадах, що стосуються життєзабезпечення Лосинівської ОТГ, щоденно підтримувати контакт з населенням та запобігати вчиненню правопорушень. Люди мають відчувати постійну присутність поліцейського, який готовий прийти на допомогу в режимі 24/7. Сподіваюся, що вже найближчим часом ви покажете чіткі та переконливі результати своєї роботи, – сказав Володимир Нідзельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд позбавив волі торгівців людьми з Чернігова

Голова Лосинівської ОТГ Анатолій Стрілець зазначив, що вже давно мріяв про відкриття поліцейської станції на території громади та подякував очільнику поліції Чернігівщини та всім, хто допоміг втілити цю мрію у життя.

Для дільничного офіцера вже облаштували кабінет (він знаходиться в будівлі місцевої пожежно-сторожової охорони) та забезпечили його необхідною оргтехнікою та меблями.

– До громади входить 21 населений пункт, де налічують 9300 жителів. Наш дільничний – людина не нова, ми його добре знаємо. Чекаємо від нього ефективної роботи з попередження правопорушень, проведення роз’яснювальної роботи з населенням, розкриття майнових та інших злочинів. Він професіонал своєї справи, тож я переконаний, що наша співпраця буде тісною і продуктивною, – відзначив Анатолій Стрілець.

Роман Крючок запевнив, що на 100% готовий до виконання своїх завдань в громаді та знає її основні проблеми:

– Приміщення моєї поліцейської станції забезпечене всім необхідним для роботи. Саме тут я прийматиму громадян. Вже підготував наочні матеріали за допомогою яких проводитиму інформаційну кампанію з попередження шахрайства. Вважаю, що це вкрай важливо, адже на території громади чимало людей похилого віку. Мій обов’язок – щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button