Суспільство

На Чернігівщині готуються до 46-річчя туристичного клубу

Туристичному клубу «Бригантина», що діє при варвинській школі, 4 квітня виповниться 46 років. До цієї події клубівці старанно готуються. До того ж, гарним подарунком до свята стала перемога на Кубку України з пішохідного туризму в Полтаві. Варвинські туристи найкраще проявили себе серед 15 команд із різних областей України. А Дарина Циб здобула кубок і в особистому заліку.

А торік варвинська команда стала чемпіоном області і здобула першість у обласному кубку, «бронзу» – на всеукраїнських змаганнях, кілька років тому – «срібло» на престижному Кубку «Кам`янецькі скелі» в Кам`янці-Подільському. У складі збірної області варвинські туристи здобували призові місця на чемпіонатах України.

За словами керівника клубу і тренера команди Віктора Гутака, за багато років діяльності спортивний гарт у «Бригантині» пройшли понад 200 школярів. Пишаються тут 6 кандидатами в майстри спорту, 23 першорозрядниками, низкою нагород зі змагань і кращою в області залою для спортивного туризму, здатною приймати змагання обласного і всеукраїнського рівня.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button