Суспільство

На Чернігівщині можна скуштувати червоне какао

На Чернігівщині можна скуштувати червоне какао. А ще – незвичної форми круасани, каву з лавандою та чималу кількість різноманітних смаколиків. При чому, за словами поціновувачів цих страв десерти тут мають неймовірний, під час забутий, смак та післясмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині зростає захворюваність на туберкульоз

Це кафе – кондитерська «Ейфорія», яке нещодавно відкрилось у Чернігові. Головне завдання власниць (Валерія Піскун з мамою Тетяною), аби відвідувачі почували себе комфортно, затишно, смачно. Крім десертів, різних видів кави та чаю заклад вже на зараз пропонує різні страви на обід. У планах — розширення пропозиції сніданків, додавання у меню піци, бургерів тощо, адже нещодавно власниці стали переможцями у державному грантовому проєкті «єРобота», кошти від якого планують використати для придбання спеціального обладнання для урізноманітнення пропозицій нових страв та подальшого облаштування закладу.

Кафе має й ще одну особливість – 2-й поверх та залу для івентів, яка може вмістити до 25 осіб. На перспективу господині планують проведення власних кулінарних майстер-класів та запрошують до співпраці й інших зацікавлених. Івент – зала вже облаштована великим монітором. У майбутньому – дообладнання іншими засобами, які можуть бути використані при організації презентацій, семінарів тощо.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична, за інформацією Чернігівського регіонального фонду підтримки підприємництва

Ще статті по темі

Back to top button