Суспільство

На Чернігівщині обговорили важливі регіональні програми

Вчора відбулось перше засідання робочої групи з обговорення застосування в Чернігівській області нової методики оцінки державної допомоги суб`єктам господарської діяльності, розробленої ГО «Європейський діалог».

Під час обговорення експерт проекту Володимир Бойко представив методику оцінки державної допомоги та детально проаналізував окремі аспекти застосування Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання».

Також Володимир Бойко разом з експертом Микола Силенко представили присутнім попередній аналіз обласних програм з огляду на вимоги зазначеного вище закону.

У результаті обговорення зацікавлені сторони дійшли висновку про необхідність більш детального дослідження ряду програм. Насамперед це стосується Обласної програми підтримки підприємництва на 2017-2020 роки.

67770186_2412498155661532_7539628549108400128_n

Проект «Угода про асоціацію між Україною та ЄС vs державна допомога» реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС.

Регіональний партнер — Сіверський інститут регіональних досліджень

Ще статті по темі

Back to top button