Суспільство

На Чернігівщині патрульні допомогли «розігріти» рейсовий мікроавтобус

У неділю о 06:30 під час патрулювання Коропського району поліцейські Андрій Прохоренко та Олександр Савченко помітили на узбіччі рейсовий мікроавтобус з увімкненою «аварійкою» та зупинилися, щоб дізнатися, що сталося.

Водій В’ячеслав Муха пояснив, що через низьку температуру повітря (вона сягнула до -20°C ) паливна система перестала працювати. Чоловік уже майже годину намагався відігріти редуктор. Довелося навіть полити його кавою, яку в дорогу приготувала дружина. Та все було марно. В холодному салоні мерзли люди, а тому треба було ухвалювати швидкі рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні повернули додому літню жінку, яка загубилася

Поліцейські запропонували водію взяти автобус на буксир, щоб дібратися до найближчої СТО. Утім, ці півтора кілометра виявилися напрочуд важкими: через вузьку дорогу та засніжені узбіччя мікроавтобус не зміг розвернутися, йому довелося їхати задом.

Поліцейські та водій мікроавтобуса змогли синхронізувати свої дії так, щоб успішно дістатися до станції техобслуговування. Поки вирішувалися технічні нюанси, пасажири рейсового автобуса відігрівалися в поліцейському автомобілі.

Щойно вдалося полагодити паливну систему, мікроавтобус рушив за маршрутом, а поліцейські продовжили патрулювати ввірену територію.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button