Суспільство

На Чернігівщині поліцейські протягом вихідних розшукали двох зниклих дівчат

Вихідними до поліції надійшли повідомлення про зникнення безвісти двох дівчат різного віку. Одна зникла в місті Корюківка, інша – на Менщині. Дітей розшукали та повернули додому. 

Про це повідомляє поліція Корюківського району.

7 вересня пізно ввечері до поліції надійшло повідомлення від мешканця Корюківки про те, що зникла його 16-річна донька. Виявилося, що дівчина пішла з дому ще 6 вересня, перебувала у знайомих і відповідала на телефонні дзвінки. Коли батько не зміг додзвонитися до доньки, звернувся по допомогу до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісах Чернігівщини очікується критична ситуація: найвищий рівень пожежної небезпеки

Співробітники сектора ювенальної превенції Корюківського районного відділу поліції спільно зі слідчо-оперативною групою менш ніж за годину розшукали дитину. Вона перебувала у друзів. Поліцейські повернули дівчину додому. 

Інший випадок стався на Менщині. Увечері 8 вересня до поліції звернулася мешканка одного з сіл Менської громади. Зникла її 14-річна племінниця, яка вже раніше йшла з дому. Де шукати дівчину цього разу, рідні і гадки не мали, тож зателефонували до поліції.  

На пошуки зниклої дитини було негайно зорієнтовано всі наряди поліції. До пошукової групи увійшли співробітники ювенальної превенції. Менш ніж за дві години правоохоронці розшукали дівчину. Вона перебувала у друзів. Поліцейські передали дитину рідним. Із нею все добре.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button