Суспільство

На Чернігівщині «ПриватБанк» запрошує молодь до свого колективу

За даними Головного управління статистики в Чернігівській області, станом на червень в регіоні зареєстровано більше 12,5 тисяч безробітних, значна частина яких – молоді фахівці.

«ПриватБанк» – фінансова установа, яка стабільно забезпечує мешканців Чернігівщини робочими місцями, адже кількість відділень зростає і виникає потреба у кваліфікованих кадрах. На території України у філіалах ПриватБанку працює більше 25 000 спеціалістів, ще понад 4500 – у контакт-центрах.

Саме зараз банк на Чернігівщині запрошує до свого колективу молодих спеціалістів. Робота у ПриватБанку – це не лише стабільний дохід (розмір заробітної плати тут на 10% вищий, ніж в інших банках), а й можливість кар’єрного росту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти ПриватБанку можуть не відкладати мрії на завтра разом з карткою “Універсальна”

ПриватБанк гарантує офіційне працевлаштування і повний соціальний пакет (щорічна 24-денна  оплачувана відпустка, система пільгового кредитування та участь в програмі недержавного пенсійного фонду).  Тут на Вас чекає робота в дружній команді, яка вміє не лише працювати, а й відпочивати з користю для здоров’я.

Работа

Нині серед вільних вакансій – посада касира-операціоніста відділення банку, спеціаліста по обслуговуванню клієнтів, клієнт-менеджера, керівника відділення. Цікава робота окрім постійного окладу передбачає нарахування бонусів, розмір яких залежить від самого працівника. Вимоги до кандидатів: середня спеціальна, або вища освіта, порядність, уважність, відповідальність та здатність швидко засвоювати нову інформацію. Бажано мати досвід роботи.

«Молоді спеціалісти, які приходять на посаду, упродовж трьох місяців проходять навчання.  Головне – бажання навчатися. Окрім уміння працювати з програмними комплексами, важливо вміти знаходити спільну мову з людьми. У електронній бібліотеці банку є безліч цікавих книг, які цьому навчають. Серед переваг роботи у ПриватБанку – вчасна виплата зарплати та повний соцпакет. Перевага надається кандидатам, які пройшли онлайн-практику і отримали сертифікат на  сайті, – говорить керівник регіонального центру з підбору персоналу Наталія Скокова.

 

Більш детальну інформацію можна отримати, зателефонувавши на номер: +380675230233, або ж скориставшись електронною поштою:[email protected]  та skype: cn080479sna

Ще статті по темі

Back to top button