Суспільство

На Чернігівщині проведуть комплексну перевірку системи оповіщення

У вівторок, 29 грудня, Департамент із питань цивільного захисту й оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації проведе комплексну технічну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд і навчальних повідомлень цивільного захисту до керівного складу районів та міст обласного значення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працює система оповіщення у Чернігівській області

Буде проведена перевірка працездатності ліній управління та пристроїв для запуску електросирен у місті Чернігові та районних центрах області без запуску електросирен.

З автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи  ОДА буде здійснена перевірка через мобільні телефони груп абонентів облдержадміністрації, підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу районів і міст обласного значення.

О 13-й годині для оповіщення населення м. Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватися навчальне повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 14 годині 05 хвилин на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватися навчальне повідомлення за допомогою FM-передавачів у містах Чернігові, Бахмачі, Прилуках, Новгород-Сіверському, смт Сосниця та смт Холми.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button