Суспільство

На Чернігівщині провели збори із головними сержантами оперативного командування «Північ» (Фото)

Під керівництвом командувача військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Володимира Кравченко 16 травня завершилися чотириденні збори з головними сержантами взводів та рот оперативного командування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Північні вовки» показали чернігівським дітям зброю і вибухівку

Підбиваючи підсумки, командувач військ привітав присутніх із успішним завершенням та плідним проведенням заходу. Він наголосив, що зараз створення професійного сержантського корпусу є важливим елементом для сучасної українській армії і є пріоритетним напрямком розвитку Збройних Сил України. Генерал-лейтенант Володимир Кравченко зазначив, що кожен сержант завжди може розраховувати на підтримку з його боку, проте кожен із них має бути надійним помічником для офіцерів, взірцем професійності і прикладом для наслідування для підлеглих.

— Створення професійного сержантського корпусу можливе тільки за умов поглиблення професійних знань із використанням сучасних методичних підходів, вміння створювати комунікацію в колективі та цінувати людську гідність, створювати умови для подальшого розвитку. Тільки так можливо сержантам створити свою інституцію сучасної української армії.

За результатами проведення зборів та підсумками виконання обов’язків у військових частинах кращі головні сержанти військових частин оперативного командування «Північ» були нагородженні цінними подарунками від командувача військ.

По закінченню заходу усі сержанти спільно зачитали Кодекс сержанта.

Прес-центр ОК «Північ»

Ще статті по темі

Back to top button