Суспільство

На Чернігівщині створено нове державне підприємство

Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Чернігівської області» створено розпорядженням голови Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса від 21 квітня 2023 року.

В документі зазначено, що виконання обов’язків директора Державного підприємства «Агентство місцевих доріг Чернігівської області» покладено на Олександра Івановича Мисника.

Людина з таким іменем та прізвищем зазначена в структурі управління капітального будівництва Чернігівської ОДА як начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

В статуті новоствореного підприємства зазначається, що воно є неприбутковою організацією і є одержувачем бюджетних коштів, що спрямовуються на розвиток та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення Чернігівської області.

Основною метою діяльності Підприємства є утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, здійснення функцій замовника та технічного нагляду (за потреби з економічним супроводом) з будівництва, реконструкції та ремонтів доріг.

Ще статті по темі

Back to top button