Суспільство

На Чернігівщині створили ще одну об’єднану громаду – Менську

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч підписав розпорядження про затвердження висновку щодо відповідності проектів рішень про добровільне об’єднання територіальних громад.

За словами голови спільної робочої групи Романа Боюна, відповідно до календарного плану заходів робочої групи з питань добровільного об’єднання територіальних громад 12 грудня, головою Чернігівської ОДА підписано розпорядження № 759 «Про затвердження висновку щодо відповідності проектів рішень про добровільне об’єднання територіальних громад».

Заключним етапом об’єднання територіальних громад у Менську ОТГ цього року стане прийняття на чергових сесіях рад рішень про добровільне об’єднання територіальних громад.

За прогнозами, вже навесні наступного року можуть відбутися вибори голови та депутатів ОТГ, а також старост населених пунктів, що об’єднуються.

Нагадаємо, що до Менської об’єднаної територіальної громади увійдуть території Менської міської ради, Макошинської селищної ради, Бірківської, Блистівської, Величківської, Дягівської, Киселівської, Куковицької, Лісківської, Осьмаківської, Садової, Семенівської, Синявської, Слобідської, Стольненської, Ушнянської, Феськівської сільських рад.

Джерело: Наше слово

Ще статті по темі

Back to top button