Суспільство

На Чернігівщині відкрився ще один «Клас безпеки» (Фото)

Учора в рамках Всеукраїнського проєкту в Прилуцькому ліцеї №3 Прилуцької міської ради відкрився «Клас безпеки» і це стало справжнім святом для здобувачів освіти.

На перший урок до ліцеїстів завітали рятувальники ДСНС, представники Національної поліції та Товариства Червоного Хреста України. Під час заходу учні дізнались від фахівців екстрених служб основні правила мінної, пожежної безпеки, інші аспекти цивільного захисту, правила дорожнього руху, а також основні методи надання домедичної допомоги постраждалим у різних життєвих ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрито рух мостом на дорозі Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів

Діти проявили не аби яку зацікавленість, задавали безліч запитань, на які отримали вичерпні відповіді від фахівців, а всі бажаючі мали можливість приміряти бойовий одяг та спорядження рятувальників.

Наостанок учні отримали тематичну сувенірну продукцію від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine та зробили спільне фото на добру згадку.

Сподіваємось, що такі безпекові освітні простори, які створюються на базі навчальних закладів, дозволяють підростаючому поколінню більш відповідально ставитись до питань власної безпеки, а також надати допомогу тим, хто потрапив у скрутну ситуацію.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button