Суспільство

На Чернігівщині відновлено Борзнянське районне радіомовлення

*Актуально

У Борзнянському районі на Чернігівщині за сприяння й особистої участі голови районної ради Віктора Горбащенка (представника «Нашого краю») відновлено роботу районного радіомовлення.

За словами Віктора Горбащенка, для жителів Борзнянського району вже стало звичним дізнаватися місцеві та регіональні новини з радіо. Однак із втратою дротового радіо ця інформаційна ніша не була заповнена. «Тому ми доклали усіх зусиль, аби відновити районне радіомовлення у форматі ефірного мовлення. Я особисто їздив у Нацраду до столиці, щоб подати необхідний пакет документів й отримати відповідну ліцензію. Також було придбано спеціальне студійне та передавальне обладнання, що профінансовано з районного бюджету в рамках виконання цільової програми», – повідомив голова Борзнянської районної ради.

Керівник редакції Борзнянського районного радіомовлення Ірина Плющ уточнила, що фінансово запустити роботу радіо допомагали і місцеві спонсори, і сільські ради, та головним став внесок Борзнянської районної ради і голови райради Віктора Горбащенка.

Ірина Плющ повідомила, що наразі радіо працює в тестовому режимі, інформаційно-просвітницькі, розважальні програми транслюються на частоті 99,2 МГц. Зона поширення сигналу – Борзна і Борзнянський район, хоча суміжні райони теж отримують сигнал.

Керівник Борзнянського районного радіомовлення наголосила, що місцеві жителі дуже задоволені відновленням роботи радіо і неодноразово висловлювали вдячність, зокрема навіть і мешканці сусідніх районів.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button