Суспільство

На Чернігівщині виявили нетверезого водія, який порушував ПДР, створюючи аварійну обстановку на дорозі

У суботу, 19 жовтня, на лінію 102 надійшло повідомлення, що селом Авдіївка Новгород-Сіверського району роз’їжджає легковик ВАЗ, порушуючи правила дорожнього руху та створюючи аварійну обстановку на дорозі. Виявилося, що водій був у стані сильного сп’яніння. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Поліцейські з відділу реагування патрульної поліції відділення №2 (селище Короп) Новгород-Сіверського районного відділу поліції, які прибули за викликом, зупинили вказаний у повідомленні автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пожежах на Чернігівщині загинули дві людини: минулого тижня вогнеборці ліквідували понад 30 загорянь

Під час спілкування з 38-річним водієм поліцейські помітили в нього ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти на місці тест за допомогою приладу Drager. З’ясувалося, що рівень алкоголю в крові водія складає 3,56 проміле, або майже у 18 разів перевищує гранично допустиме значення – 0,2 проміле.

Крім того, поліцейські встановили, що громадянин не мав права керувати автомобілем, оскільки не отримував посвідчення водія відповідної категорії.

На порушника склали два адміністративні матеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні порушення (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за частиною 2 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button