Суспільство

На Чернігівщині ювенальні поліцейські передали допомогу лікарні та дітлахам у селах, що зазнали жорстоких обстрілів окупантів

Співробітники ювенальної превенції поліції області та Чернігівського районного управління поліції відвідали підопічні родини в Новоселівці, Старому і Новому Білоусі, Шестовиці, Вишневому, Тупичеві. Також вони передали медикаменти Ріпкинській лікарні та не оминули увагою Центр реабілітації дітей «Відродження».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна громада на Чернігівщині отримала супутниковий інтернет від Ілона Маска

У звільнених від окупантів селах поліцейські адресно роздали сім‘ям з дітьми, багатодітним родинам та пенсіонерам продуктові набори, засоби гігієни, одяг, а для дітлахів — солодощі та іграшки.

— Ми щодня передаємо гуманітарну допомогу та докладаємо максимум зусиль, аби охопити увагою максимальну кількість людей та підтримати всіх потребуючих. Звісно, найбільше піднімають настрій та додають оптимізму дітлахи. В Центрі реабілітації дітей «Відродження» до мене підійшла дівчинка і сказала чудовий комплімент: «Ви такая красива і сонячна, як наш прапор!», — говорить керівник ювенальної превенції поліції області Оксана Огненко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button