Суспільство

На Чернігівщині за підтримки «Нашого краю» освітлено три села

*Актуально

У Прилуцькому районі на Чернігівщині за підтримки політичної партії «Наш край» відновлене вуличне освітлення центральних вулиць у трьох селах. Відтепер жителі сіл Дубовий Гай, Білоричиця та селища Мала Дівиця відчуватимуть зміни на краще. Адже вуличне освітлення забезпечує комфортні умови проживання у своєму населеному пункті та сприяє безпеці.

Як повідомила керівник фракції «Наш край» у Прилуцькій районній раді Лідія Шевченко, питання вуличного освітлення нині актуальне для багатьох сіл не лише Прилуччини, а й усієї Чернігівщини. І хоча сільські ради мають достатню кількість коштів на рахунках (мало не найбільше за роки всієї незалежності!), але існування бюрократичних перепон у державі щодо енергетики значно уповільнює процес відновлення чи встановлення вуличного освітлення.

Вирішити проблемні організаційні та технічні питання допомогли представники партії «Наш край» і співробітники ПАТ «Чернігівобленерго». Вагому підтримку в реалізації цього проекту надав народний депутат України Валерій Давиденко. Місцеві жителі висловили йому подяку за відновлене вуличне освітлення у своїх селах.

«Люди дуже позитивно сприймають зміни. Поки що освітлено центральні вулиці сіл, але жителі хочуть, аби цей процес тривав і надалі. Ми будемо над цим працювати. Я вірю, що справа піде», – наголосила Лідія Шевченко. Вона додала, що такі проекти є свідченням уваги до селян, адже вони мають відчувати турботу і підтримку не тільки у період виборів.

Помічник народного депутата Валерія Давиденка Юрій Музика привітав жителів сіл Прилуччини з цією приємною подією. Він зазначив, що такі проекти є свідченням розвитку села, його відродження, появи перспектив для сільських жителів.

Також Юрій Музика уточнив, що за сприяння «Нашого краю» відновлено освітлення вже у 23 населених пунктах різних районів Чернігівщини.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button