Суспільство

На Чернігівщині за загадкових обставин загинув священник

19 березня в Холмах Корюківського району попрощалися з помічником військового капелана, солдатом Михайлом Зорівчаком. 9 березня йому виповнилося 56 років, якраз приїхав на батьківщину у відпустку з військової служби.

«Загинув Михайло Зорівчак 17 березня, коли приїхав до рідних у відпустку. Про причину смерті лише відомо з лікарського свідоцтва про смерть. Ушкодження з невизначеним наміром, вибухова травма. Це все, що я можу сказати. У нього залишилися п’ятеро дітей та дружина», – розповіла в коментарі ЧЕЛАЙН Тетяна Полторацька, секретар виконавчого комітету Холминської селищної ради.

Родом Михайло Зорівчак із Закарпаття. Проте він переїхав на Чернігівщину. Спершу проводив службу в с. Лукашівка Чернігівського району, 1999 року переїхав до с. Холми, де перебудував будівлю під храм і служив настоятелем храму, поки не пішов добровольцем у ЗСУ – з серпня 2022 року служив помічником військового капелана військової частини А4722, солдатом.

«У пам’яті мешканців громади Михайло Юрійович залишиться як привітна, чуйна, щира та доброзичлива людина», – зазначила Тетяна Полторацька.

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Back to top button