Суспільство

На Чернігівщині завершено будівництво тимчасового об’їзду одного зі зруйнованих мостів (Фото)

На Чернігівщині завершили будівництво тимчасового об’їзду одного зі зруйнованих мостів на автомобільній дорозі Н-07 Київ – Суми – Юнаківка.

Для протоку води встановлені залізобетонні труби, зроблений насип об’їзду зі щебенево-піщаним покриттям. Таким чином забезпечили транспортний зв’язок півдня Чернігівської області з Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласний центр крові у Чернігові ремонтують після російських обстрілів

Дорога Н-07 Київ – Суми – Юнаківка стала полем битви в перші дні вторгнення російських військових на територію України. Сумнозвісні історії про розстріли, знущання та катування людей із сіл Новий Биків і Старий Биків, Нова Басань, що місяць пробули в окупації. Захопивши окремі громади Чернігівщини, ворог облаштував штаби і поставив техніку впритул до житлових будинків, звідки наносив вогневі удари по території Чернігівської та Київської областей. На початку квітня ворога вдалося вибити з місцевості.

Загалом у Чернігівській області в результаті бойових дій пошкоджено 680 кілометрів доріг і 25 мостів.

Після деокупації області на початку квітня дорожні служби розпочали відновлення транспортного сполучення біля зруйнованих штучних споруд. Наразі забезпечений проїзд через десять тимчасових об’їздів. Ще кілька зараз у процесі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Пресслужба САД у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button