Суспільство

На дітлахів у Михайло-Коцюбинській ОТГ після карантину чекає новий садочок

Замінили підлогу, відремонтували вікна і двері, стелі й стіни, встановили нову сантехніку у кімнатах гігієни. Все це результат капітального ремонту у дитячому садочку “Пролісок”, що у Михайло-Коцюбинській громаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновську оновили дитсадок №1

Ремонтні роботи розпочали у лютому, ще до карантину. Гроші в сумі 347 тис. грн. на ремонт виділила Михайло-Коцюбинська селищна рада. До садочку буде ходити 71 дитина з громади.

“На першому поверсі повністю замінено підлогу. Встановлено нове дерев’яне, лаковане покриття. У вбиральнях першого та другого поверху стіни та підлогу викладено новим кахлем, установлено нову сантехніку (унітази та рукомийники), а новий бойлер грітиме воду для вихованців та працівників закладу. Крім того було відремонтовано стелю. Лак на підлозі майже висох, тому ремонт вже на завершальному етапі, залишилося поклеїти шпалери”, – зазначають у селищній раді.

І як тільки завершиться карантин, відремонтований садочок відкриє двері дітлахам громади. У світлих, теплих кімнатах з новими меблями та обладнанням буде комфортно, зручно і головне безпечно.

У селищній раді наголошують, що забезпечення комфортних умов для дітей – це один з пріорітетних завдань, які перед собою ставлять керівники громади.

Джерело: otg.cn.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button