Суспільство

На Коропщині відновлене газопостачання у понорницькій школі

У Коропському районі тривають оперативні роботи з ліквідації пошкодження міжселищного газопроводу високого тиску, що сталося 7 лютого на шляху Покошичі – Понорниця біля селища Понорниця. Наразі проведені газозварювальні роботи, здійснена продувка газопроводу, перевірка його на герметичність і заповнення газом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без газопостачання на Чернігівщині досі залишаються 718 абонентів

Бригади АТ «Чернігівгаз» продовжують усувати пошкодження, аби вже сьогодні відновити газопостачання абонентів. Зокрема, зранку підключено газ у понорницькій школі, де від початку тижня призупинено навчальний процес.

Нагадаємо: з 7 лютого без централізованого газопостачання залишились 718 абонентів: 435 — у Понорниці, 193 — в Авдіївці та 90 — у Шаболтасівці. Останні два населені пункти – у Сосницькому районі.

Відразу було скликане термінове засідання Коропської районної комісії з питань техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У зв’язку з аварією оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня, визначили пункти обігріву в Понорниці: відділення територіального центру обслуговування населення та місцеву лікарню.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button