Суспільство

На перехресті Миру та Котляревського з 12 травня перекривають рух

У Чернігові на перехресті просп. Миру та вул. Котляревського з 12 травня 2020 року по 31 травня 2020 року буде цілодобово перекрито рух автотранспорту для проведення робіт на каналізаційній мережі комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради. Відповідне рішення ухвалив 7 травня виконком міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Чернігова «паралізовано» тролейбусний рух (Відео. Фото)

Роботи – аварійні. Під час проведення планового огляду каналізаційного колектору діаметром 300 мм від зупинки громадського транспорту «Готель Градецький», що перетинає проїзну частину просп. Миру та проходить по вул. Котляревського до перехрестя з вул. П’ятницька, виявлено провал асфальтобетонного покриття на перехресті просп. Миру та вул. Котляревського. У результаті детального обстеження ділянки колектору виявлено руйнування азбестоцементного трубопроводу, спричинене газовою корозією та великим навантаженням від інтенсивного руху автотранспорту.

Для запобігання руйнуванню каналізаційного колектору, що може спричинити екологічну катастрофу та відключення водопостачання значній кількості споживачів центральної частини Чернігова, необхідно терміново замінити аварійну ділянку трубопроводу на проїжджій частині перехрестя просп. Миру та вул. Котляревського в м. Чернігів.

Цей каналізаційний колектор було збудовано у 1982 році.

Відповідно до рішення виконкому, на час перекриття автомобільного руху по просп.Миру та вул.Котляревського КП «Міськсвітло» буде забезпечене освітлення ділянки вулиці в нічний час. Комунальним підприємством «Чернігівводоканал» буде встановлено на ділянках дорожні знаки, згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові. Управлінню патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції доручено забезпечити нагляд за організацією руху транспорту та пішоходів у районі проведення аварійних робіт. Управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради на час перекриття перехресть вулиці буде внесено зміни в маршрутну мережу для транспорту.

ac08cf8c9587d1bf9a71240893224359-max

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button