Суспільство

На півдні Чернігівщини дорожники приводять до ладу узбіччя

Дорожники продовжують наводити лад на узбіччях автомобільних доріг Чернігівської області. У жовтні розпочали роботи у південних районах. Здійснюється покіс узбіччя на дорогах Н-07 Київ – Суми – Юнаківка та Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура повертає у розпорядження держави землі прибережної захисної смуги на Чернігівщині

Дорога Н-07 якраз була в процесі капітального ремонту, у лютому 2022 ще проводились окремі роботи на ділянках ремонту та на мостах, підрядники готувались до весняного потепління та активізації своєї діяльності. Трасу Р-68 планували ремонтувати у 2022 році. На жаль, усі ці плани з відновлення інфраструктури наразі відкладені. Обидві дороги опинилися в епіцентрі бойових дій на початку повномасштабного вторгнення у лютому та часткової окупації Чернігівської області.

Через бойові дії Чернігівська область є однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами. Наразі сапери вилучили на території Чернігівщини майже 47 тисяч небезпечних знахідок. Поступово фахівці проводять роботи з обстеження та розмінування, зокрема території дорожнього господарства. На окремих локаціях уже були вилучені нерозірвані снаряди від боєприпасів і залишені окупантами міни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button