Суспільство

На ремонт школи у Мені планують залучити 25 мільйонів гривень

Новий спортзал і додаткові класи планують обладнати в Менській школі ім. Т.Г. Шевченка за 25 мільйонів гривень. Основна сума має надійти з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

«На цей рік Менська міська рада подала на розгляд комісії при облдержадміністрації 13 проектів, які можна реалізувати за кошти ДФРР, – розповідає начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Менської міської ради Сергій Скороход. – На жаль, жоден із них не підтримали. Тому, доопрацювавши проекти, ми подали їх на розгляд для фінансування вже у 2020 році. І отримали високу оцінку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицю Перемоги в Чернігові відремонтують за 4 мільйони

 

Експертна комісія при облдержадміністрації погодилася з трьома проектами. Найперспективніший з них – будівництво навчально-виховного комплексу молодших класів для створення нового освітнього простору на базі міської школи ім. Т.Г. Шевченка.

По суті, заплановано добудувати новий корпус навчального закладу Загальна сума, яка потрібна для реалізації проекту, становить 25,2 мільйона гривень. У разі позитивного рішення ДФРР зможе виділити понад 20 мільйонів. Міська рада має надати п’ять мільйонів.

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button