Суспільство

На відбудову чернігівського ветеринарно-стерилізаційного центру збирають гроші

Відома громадська організація UAnimals розпочала збір коштів на відновлення ветеринарно-стерилізаційного центру «Крок до тварин», що в Чернігові.

«Заклад колись був домом для сотні безпритульних собак, які тут лікувалися та чекали на свою сім’ю. Після вторгнення російських військ від центру майже нічого не лишилося. Ракетні обстріли загарбників знищили не лише тимчасовий прихисток для тварин, а й забрали їхні життя. Деякі вольєри зруйновані, але їх колишні мешканці вже ніколи не побачать нових. Тварини були вбиті під час обстрілів. Ті, хто вижили, зараз ділять тісні клітки з іншими собаками. Вони бояться гучних звуків та бачать, як у страшних муках помирають їхні друзі», – йдеться в повідомленні спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики прогнозують спекотний червень на Чернігівщині

Як відомо, зараз містом бігають тварини, чиїх власників вбили російські військові. Колишні домашні тварини не розуміють, як виживати на вулиці. Вони шукають свого власника, але більше ніколи його не побачать. Ці тварини поранені та потребують допомоги. Такий заклад — єдине місце, де вони можуть бути у безпеці. Але кожен із цих закладів зруйнований агресором, який бездумно знищував все на своєму шляху.

«UAnimals на постійному зв’язку з центром та домовилися з ними про реконструкцію закладу. Наша команда взялася за відбудову центру та планує зробити його ще кращим, ніж він був до війни. На це потрібна велика сума грошей, тому ми звертаємося до вас по допомогу. Ми не втілимо мрію тварин, які загинули. Але заради них ми відбудовуємо місце прихистку, в якому на сім’ю чекатимуть ті, хто її втратив», – зазначається в повідомленні.

Подбаймо разом про тих, хто не може подбати про себе:

PayPal: [email protected]

Поповнення картки з України:

4441114452272014 Ольга Чевганюк, операційний директор

Офіційний рахунок Благодійного фонду UAnimals:

БО БФ Юаенімалс

код ЄДРПОУ

44570260

р/р UA373052990000026006026718566

АТ КБ ПриватБанк

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button