Суспільство

Надзвичайники перевіряють Hollywood (Фото)

23 грудня фахівці відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та Чернігівського міського відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області розпочали перевірку одного з найбільших торгівельно-розважальних центрів Чернігова Hollywood.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники розказали подробиці пожежі, в результаті якої загинув 62-річний чоловік

Спільно з керівництвом об’єкту та відповідальними особами рятувальники перевіряють відповідність вимогам безпеки шляхів евакуації, електромереж у торгівельних залах, складських та побутових приміщеннях, забезпеченість їх первинними засобами пожежогасіння. Крім того, практично відпрацьовано евакуацію відвідувачів і персоналу за сигналом системи оповіщення у разі виникнення пожежі, а також із залученням пожежно-рятувальних підрозділів міста перевірено працездатність зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання.

По завершенню перевірки рятувальники дадуть оцінку щодо стану забезпечення пожежної та техногенної безпеки торгівельно-розважального центру на відповідність вимогам нормативних актів. Виявлені недоліки будуть вказані в акті перевірки, який надзвичайники нададуть для усунення керівництву об’єкту, а також опублікують на офіційному сайті Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button