Суспільство

«Найкраща мама у світі»: історія про маму-творця Наталю та другу маму Галину

До Вашої уваги історія про найкращу маму Наталю.

Цю історію нам надіслала її донька Катерина.

У мене найкраща у світі матуся,

За неї, Пречиста, до тебе молюся.

Молюся устами, молюся серденьком

До Тебе, небесна Ісусова Ненько.

                                                                                          ( Р. Завадович «Молитва за маму»)

 

Для кожного мама – це найрідніша та найближча людина. Коли заходить розмова про матусь, то кожен із нас розуміє, що в світі не існує стільки слів, щоб описати свою любов, вдячність тій, яка відкрила очі на цей світ. Правду говорять люди: «Мама може замінити всіх, але маму ніхто не замінить».

IMG_7904

Мою матусю звуть Наталія. Вона творець мого життя, найкраща подруга, мій ангел-охоронець. Для мене вона дорожча за будь-які діаманти.

Дивлюся на маму та згадую своє безтурботне дитинство, її чудові колискові над моїм ліжечком. Матусю, ти подарувала нам з братом життя та посвятила нам усю себе.

Дуже шкода, що раніше я не замислювалася, що своїми вчинками та різкими словами могла образити тебе. Ти часто говорила мені: «Підростеш, то зрозумієш»… І тепер я розумію, адже тепер я також мама для своєї донечки.

100_2721

Хочу попросити пробачення за все: за непорозуміння, за неслухняність, за неуважність. Тепер я частіше замислююсь над тим, як би не ранити твоє повне любові серце, як зробити так, щоб розгладились зморщечки на твоєму обличчі та ясна посмішка не покидала тебе.

Три роки тому я вийшла заміж і в мене з’явилася свекруха. Так не люблю цього слова… Краще мама. Мама Галина. Вона чуйна, терпляча, любляча та сором’язлива жінка.

Життя їй не подарувало солодкої долі, все життя вона дуже важко працювала. Але я вдячна їй, бо вона виростила прекрасну людину – мого коханого чоловіка!

IMG_0150

Обидві мої неньки живуть у простому українському селі, багато працюють, тримають велике господарство та обробляють до гектара землі.

Всі ми розуміємо, яка це важка праця, тому всією родиною стараємося частіше приїжджати в рідне село, допомагати батькам і радувати матусь своєї увагою.

Ніколи не соромтесь показувати свою любов, доброту та ніжність до мами, завжди будьте терплячими та уважними до неї!

Р.S. Користуючись нагодою, хочу привітати всіх жінок нашої планети: мам, бабусь, сестер, доньок із прекрасним весняним святом 8 Березня! Нехай кожен день радує вас увагою та турботою близьких, життя наповнюється новими враженнями, позитивними емоціями та яскравими відкриттями!

Докладно про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: чернігівський магазин квітів «Гранд-Флора».

Даруйте щастя своїм мамам – разом із ЧЕline!

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button