Суспільство

Найкращі аксесуари MacBook Pro для 14-дюймової моделі 2021 року

З оголошенням модельного ряду MacBook Pro 2021 року це являє собою революційну зміну в тому, як виглядає пропозиція ноутбуків Apple. Завдяки радикальному редизайну разом із новим варіантом розміру та повторним впровадженням портів стає ясно, що Apple нарешті прислухається до своїх клієнтів. Якщо ви хочете перейти на один із цих нових ноутбуків, ми зібрали деякі з найкращих аксесуарів для MacBook Pro, які можна придбати.

Найкращі аксесуари для MacBook Pro

AirPods 3
Незважаючи на те, що AirPods продовжують залишатися одними з найпопулярніших навушників, AirPods 2, безсумнівно, запізнилися з оновленням. Apple представила AirPods 3, які мають дизайн AirPods Pro, за винятком силіконових вкладишів. Замість цього вони просто лежать у вашій вушній раковині та мають новий зарядний футляр. Крім того, цей новий зарядний футляр сумісний з MagSafe, що ми і сподівалися побачити.

Полірувальна тканина Apple
Окрім повного оновленого дизайну, Apple також інтегрувала найкращий дисплей, який ми коли-небудь бачили в ноутбуках Mac. ProMotion поставляється на Mac із частотою оновлення 120 Гц і технологією miniLED. Але коли ви подорожуєте або просто переїжджаєте з офісу додому, вам захочеться, щоб ваш екран виглядав добре. Тепер Apple зробила можливим для вас вибрати полірувальну серветку Apple, щоб не залишати відбитки пальців на екрані.

Док-станція Kensington Thunderbolt 4
Оскільки Apple оновлює свої ноутбуки за допомогою Thunderbolt 4, це означає, що ви, можливо, готові оновити свою док-станцію. Ця док-станція Thunderbolt 4 є ідеальним доповненням до вашого нового ноутбука і є одним із найкращих аксесуарів MacBook Pro. На додаток до TB4, ви знайдете в цілому 11 різних портів, а також зможете використовувати його зі старими ноутбуками Thunderbolt 3.

Міні-док-станція Anker PowerExpand 5-в-1 Thunderbolt 4
Якщо на столі небагато місця, док-станція Kensington може бути не найкращим варіантом. Натомість вам може сподобатися щось подібне до Anker PowerExpand Mini Dock, оскільки він також включає підтримку Thunderbolt 4. У нього достатньо енергії для живлення одного монітора 8K з частотою 30 Гц або двох моніторів 4K з частотою 60 Гц. Крім того, ви можете використовувати міні-док-станцію PowerExpand, щоб підтримувати заряд MacBook Pro, поки він підключений до док-станції.

Багатопортовий адаптер Satechi V2
Незважаючи на те, що Apple нарешті повернула всі порти, які ми просили, все ще бувають випадки, коли вам може знадобитися зовнішній концентратор UBS. Satechi — наш улюблений бренд, коли справа доходить до них, а багатопортовий перехідник для MacBook V2 — один із найкращих аксесуарів для MacBook Pro. Просто підключивши його, ви отримаєте насолоду від Gigabit Ethernet, трьох портів USB-A, порту HDMI, пристрою для зчитування карт microSD і SD, а також живлення через USB-C.

Кабель USB-C до MagSafe 3 (2 м)
MagSafe тріумфально повертається на Mac з MagSafe 3. Але тепер, замість того, щоб обмежуватися власним методом заряджання, ви можете насолоджуватися USB-C на іншому кінці. Звичайно, Apple включає один з них в коробку, але ніколи не завадить отримати додатковий кабель, щоб кинути його в сумку прозапас.

Адаптер живлення USB-C 140 Вт
Завдяки покращеній швидкості зарядки, яку пропонують MagSafe 3 і USB-C, Apple представила абсолютно новий адаптер живлення USB-C на 140 Вт. Він не тільки сумісний з новими моделями MacBook Pro 2021 року, але також сумісний з попередніми моделями MacBook та iPad. Але з цими новими MacBook Pro ви можете здійснити заряд від 0 до 50% всього за 30 хвилин.

Кабель Anker Thunderbolt 4
Дивно, але кабелі Thunderbolt 4 важко знайти. Але якщо є щось, на що ми можемо розраховувати на Anker, окрім чудових аксесуарів для зарядки, так це його чудові кабелі. Anker випустила свій перший кабель Thunderbolt 4, довжина якого становить 70 сантиметрів, і він підтримує можливість використання  дисплеєю 8K. Він також був офіційно сертифікований Intel, тому він ідеально працюватиме з вашим новим MacBook Pro.

Чохол для ноутбука Inateck
У певний момент часу ви, ймовірно, захочете відправитися в подорож і взяти MacBook Pro з собою. Замість того, щоб просто кидати його в сумку і хвилюватись що він випадково подряпається, переконайтеся, що у вас є футляр для ноутбука. Цей футляр від Inateck достатньо великий, щоб працювати з новим MacBook Pro, і включає додаткову сумку, щоб ви також могли кинути туди свої кабелі та зарядні пристрої.

Рюкзак Incase ICON Lite
Incase виробляє одні з найкращих аксесуарів для ноутбуків, незалежно від того, користуєтеся ви ноутбуком Windows чи Mac. Рюкзак ICON Lite є одним із наших улюблених, яким я особисто користуюся роками. Він пропонує багато місця для вашого MacBook Pro та всього іншого, що вам потрібно, а також представлений у різних кольорах, якщо ви хочете чогось оригінального.

Захисна плівка CasePro для MacBook Pro 14
Якщо ви хочете забезпечити додатковий захист для свого новенького MacBook Pro, тоді захисна плівка CasePro саме те, що ви шукали. Вона здатна надійно уберегти дисплей ноутбука від різних дефектів та пошкоджень в будь-яких умовах. Плівка збереже поверхню MacBook Pro 14 чистою, та збереже його від потерстостей та старіння. Вона дастатньо тонка та не блікує на екрані, до того ж досить просто наклеюється на гаджет.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button