Суспільство

Найкращі курячі яйця від мережі магазинів Новус

Яйця – унікальний продукт з надзвичайною користю для організму. В їх складі понад 40 вітамінів та різноманітних корисних речовин. Звісно, покупців цікавить таке яйце куряче ціна якого буде доступною, а розміри – великими. Саме такі продукти може запропонувати мережа магазинів Novus.

Користь для кожного

Крім вітамінів, до складу яєць входять десятки корисних речовин, які необхідні на різних етапах розвитку людського організму. У складі можна знайти перелік таких мікро- та макроелементів, як:

  • калій;
  • магній;
  • кальцій;
  • фосфор;
  • бор;
  • молібден;
  • фосфор;
  • натрій і т. д.

Білок легко засвоюється організмом, а в жовтку є жирні кислоти, холін та лецитин. Це далеко не повний список корисних компонентів. Незалежно від пори року, цей продукт обов’язково повинен бути в холодильнику в достатній кількості. Звісно, потрібно дотримуватися норм споживання. Особливо варто слідкувати за кількістю яєчних жовтків, які потрапляють в організм. На добу потрібно з’їдати їх не більше 2-3. Білки можна споживати і в більшій кількості.

Як споживати яйця?

Продукт можна споживати в сирому вигляді, вареному або смаженому. Досі вчені сперечаються з тим, які яйця корисніші: сирі чи відварені. Одні схиляються до думки, що при варінні знижується кількість вітамінів. Інші стверджують, що варіння не впливає на кількість корисних речовин.

Крім того, така термічна обробка протягом 5-10 хвилин виключає можливість захворювання на сальмонельоз. Корисні властивості зберігаються і при тушінні або готуванні на парі.

При смаженні можна використовувати лише сковороду зі спеціальним покриттям, яка дозволяє обійтися без використання олії. Така страва повинна бути присутньою в раціоні не частіше трьох разів на тиждень. Якщо є захворювання системи травлення, то таку страву варто виключити, оскільки вона здатна спровокувати загострення патологій. Продукція кращих українських виробників представлена в мережі магазинів Новус. Різноманіття пропозицій задовольнить навіть найвимогливіших покупців.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button