Суспільство

Найкращі пральні машини по відгукам покупців

Пральна машина – незамінна побутова техніка, без якої не може обійтися жодна сучасна родина. Сьогоді на ринку представлене різноманіття прального обладнання різної конфігурації та функціонального наповнення.

Тому, якщо  вас турбують питання, як вибрати пральну машину та яка недорога пралка прослужить довго та якісно – читайте нашу статтю.

Топ 5 найкращих пральних машин

Якщо ви ще не вирішили, пралку якого виробника придбати, пропонуємо вам звернути увагу на пральні машини словенського бренду Gorenje.

Пральна техніка цієї торгової марки відрізняється з-поміж інших довговічним терміном служби, стильним витонченим дизайном, високою якістю прання, чудовими функціональними характеристиками та надійною системою захисту.

Пралки компанії Гореньє представлені у трьох лінійках:

  1. Classic – ідеальне поєднання якості та ціни. Це економічні пральні машини, які містять весь найнеобхідніший у повсякденному житті функціонал. Віджимання проводиться при 1000 оборотів/хвилину.
  2. Exclusive – пралки цієї категорії відрізняються раціональним використанням електроенергії та води, а також, що є немало важливим, величезним різноманіттям програм та додаткових опцій. Максимальна  швидкість обертів при віджимі складає 1400 оборотів/хвилину.
  3. Premium – пральні машинки еліт-класу, відрізняються наявністю параметрів високоякісного інтелектуального прання. Інтенсивність віджиму становить 2000 обертів/хвилину. Мають стильний сучасний дизайн, який точно впишеться в інтер’єр вашої ванної кімнати.

ТОП-5 найпопулярніших моделей 2022 року склали:

  1. Gorenje WHP60SF/UA
  2. Gorenje WNEI82SDS/UA
  3. Gorenje WNEI84BS
  4. Gorenje WP 7Y2/R (плюс бак)
  5. Gorenje WP 702/R (плюс бак)

У чому відмінність цих моделей

Вбудована пральна машина Гореньє має безліч переваг серед інших популярних брендів. Однією з них являється великий діапазон завантаження брудної білизни. Це означає, що ви можете придбати, як міні пральну машину, так і пралку з об’ємом завантаження у понад 6 кг речей.

Пральна машина Gorenje має спеціальне 3D-ребро, яке забезпечує досягнення оптимального обертання барабана. Ритм обертів має змінний характер, який залежить від типу завантаженої тканини.

Нержавіюча сталь, з якої виготовлений барабан та наявність у ньому понад 1000 отворів  підвищують довговічність служби агрегата та якість віджиму.

Пральна машина з вертикальною загрузкою  та класичні мають збільшений люк для більш зручного завантаження об’ємних речей, таких як пледи, ковдри, подушки, пуховики та інші речі.

Пралки також мають спеціальний сенсор ClearWater, який стежить за прозорістю та чистотою  води під час полоскання.

Ще однією корисною фішкою пральних машинок бренду Гореньє є контроль рівня піни. Тобто, якщо прилад виявив, що кількість піни перевищує допустиму норму, то він запускає ще один цикл полоскання.

Вся пральна продукція Gorenje (класична машинка, пральна машина вертикальна, пралка з сушкою) виробляються з високоякісних матеріалів. Бак – нержавійка або міцний карботек – запорука того, що техніка прослужить вам якісно протягом багатьох років експлуатації. Техніка дуже проста в установці, обладнана спеціальною системою захисту, яка повідомляє, якщо десь відбулась помилка при установці. Тобто цей розумний агрегат просто не дасть вам провести установку неправильно.

Інтуїтивно зрозумілий розумний дисплей дозволить вам з легкістю встановити необхідний режим прання, завдяки чому пристрій буде контролювати від початку до кінця весь процес очищення білизни.

Ще одна ключова перевага пральних машин Гореньє – безшумний режим роботи, що є дуже важливим особливо у тих сім’ях, де є маленькі діти. Також завдяки тихій роботі девайса ви можете вмикати режим прання і йти спати, а на ранок насолоджуватись свіжою випраною білизною, яку вам підготувала пральна машина з сушкою.

Пралки оснащені великою кількістю різноманітних захисних опцій, що попереджає протікання: спеціальний вбудований насос відкачує всю зайву кількість води, а якщо під час прання з’явиться якась поломка, пристрій припинить подачу води до барабана.

Гореньє пральні машини, ціна яких радує навіть самих вибагливих користувачів, неодмінно задовольнить ваші бажання мати універсальну пральну техніку, оскільки прилади мають величезну кількість програм прання залежно від типів тканин та ступенів забруднення.

Завдяки наявності ряду цих переваг пральну техніку Гореньє купують мільйони користувачів по всьому світу. І ви можете стати одним із таких щасливих користувачів, придбавши пральну машину словенського бренду Gorenje.

На що звернути увагу при виборі пралки

Щоб вибрати ідеальну пральну машинку, яка буде відповідати всім вашим вимогам та побажанням, радимо при виборі звернути увагу на ряд головних критеріїв:

  1. Спосіб завантаження. Якщо для машинки мало місця – купуйте пралку з вертикальним завантаженням. Якщо вам хочеться стильний дизайн, а місця досталь – вибирайте фронтальну з люком для завантаження білизни.
  2. Матеріал, яким покрито ТЕН. Ви часто проводите прання, а на подачі води до пралки немає фільтру, звертайте увагу на моделі, ТЕН яких вкритий керамікою, оскільки звичайні ТЕНи швидко покриваються шаром накипу та приходять у непридатність, через що їх доводиться часто міняти.
  3. Тип двигуна. Пралки, які мають тихий та економічний режим роботи, мають інверторний двигун, більш бюджетний варіант – колекторний. Проблемою такого мотора є часте стирання щіток, але ця проблема підлягає ремонту.
  4. Матеріал, з якого виготовлено бак. Композитний або пластиковий бак іноді набуває тріщин, але його легко склеїти назад.
  5. Клас енергоефективності. Якщо ви шукаєте економну пралку, зверніть увагу, що клас енергоефективності такого приладу має бути А, А+, А++, а то і А+++. Чим більше плюсів має А, тим менше електрики споживає техніка.
  6. Клас прання. Тут важливо зауважити, що клас прання повинен бути тільки А, оскільки це пральна машина і її основна задача – добре та якісно проводити прання речей.
  7. Клас віджиму. Ідеальним також є А, але В та С теж добре, якщо швидкість висихання білизни для вас не має важливого значення.
  8. Спосіб управління. Якщо вам зручно користуватись кнопками та регуляторами – купуйте таку техніку. Але якщо ви хочете йти у ногу з часом та спробувати нові технології – зверніть увагу на прилади з функцією Wi-Fi та NFC, завдяки яким ви зможете управляти процесами прання зі свого смартфона.
  9. Наявність сушки. Якщо ви прагнете економити час, який витрачається на висихання білизни або ж ви перете багато одягу за декілька партій, купуйте машинку з сушкою. Але зважте на те, що така техніка споживає більшу кількість електроенергії.

Висновки

Отже, з вищевикладеного можемо зробити висновок, що при виборі своєї найкращої пральної машини необхідно звернути увагу на те, щоб вона відповідала наступним критеріям:

  • добре прала одяг;
  • практично насухо віджимала білизну;
  • працювала майже безшумно;
  • мала довгий термін експлуатації;
  • заощаджувала електроенергію та воду;
  • була легка і проста в управлінні;
  • оснащена великою кількістю програм;
  • мала б стильний сучасний дизайн;
  • відповідала б співвідношенню ціна/якість.

Саме такими і є пральні машини бренду Gorenje, що доказано великою кількістю задоволених покупців як в Україні, так і далеко за її межами. Хочете мати таку ж незамінну помічницю у себе вдома, яка б відповідала всім вашим вимогам і побажанням – купуйте пралку словенського бренду Гореньє.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button