Суспільство

Найвідоміші розваги і пам’ятки в Дубаї

Уявіть собі відпочинок, де можна годинки дві-три покататися на гірських лижах, повалятися на пляжі і скупатися в теплій, як парне молоко, морській воді, а потім відправитися на шопінг. Хіба таке можна здійснити в одній країні? Таке можливо навіть в одному місті — в Дубаї. Обмежитися лише відпочинком на пляжі в ОАЕ точно не вийде. Та й не варто пропускати стільки відкриттів. Розваги в Дубаї неймовірно цікаві та здатні здивувати навіть найдосвідченіших туристів.

Туроператор Корал Тревел, відгуки про який можна почитати тут, організовує екскурсії до всіх найпопулярніших пам’яток. Згідно з відгуками клієнтів Coral Travel, поїздки можна комбінувати і підбирати на будь-який зручний час. Також можна відправитися в самостійну подорож і відвідати визначні місця міста.

Найбільш відомі місця

  1. Хмарочос Бурдж-Халіфа — найвища будівля світу і візитна картка ОАЕ. Висотка знаходиться в Дубаї і складається зі 163 поверхів. Вона обладнана сучасними швидкісними ліфтами і оглядовими майданчиками. На 122-му поверсі розташовується найвищий в світі ресторан «Атмосфера».
  2. Дубай-Крік — головна водна артерія міста Дубай. Вона має величезне історичне значення, оскільки саме на березі каналу з’явилися перші поселення сучасного мегаполісу. Як пишуть туристи, одне з улюблених розваг на Дубай-Крік — це поїздка на Абре.
  3. Співаючий фонтан Бурдж-Халіфа — це 275 м водного дива, яке видно навіть з космосу. Він розташований на штучному озері і піднімає струмінь води до 150 метрів (приблизно висота 50-поверхового будинку).
  4. Ferrari World — найбільший критий парк розваг в світі. Він присвячений гонкам «Формули-1» і зокрема компанії «Феррарі». Поруч розташовується аквапарк і гоночна траса. Найпопулярніший атракціон — американські швидкісні гірки Формула Росса. Швидкість міні-болідів досягає 240 км / ч.
  5. Дубай Молл — найбільший світовий торговий центр. Тут зібрані всі найвідоміші бренди і понад 1200 магазинів. Також в будівлі спроектований один з найбільших в світі акваріумів і знаменитий водоспад з нирцями.
  6. Скай-Дубай — штучний гірськолижний комплекс, де панує справжня зима. Дивно з жаркого літа відразу опинитися на гірських засніжених схилах. Але в Дубаї можливо все. У Скай-Дубаї надають весь необхідний інвентар.
  7. Miracle Garden — величезний парк квітів. Милуючись цим строкатим різнобарв’ям, важко уявити, що вся ця краса створена руками людини просто в пустелі.
  8. Аквапарки в Дубаї — пам’ятки, що заслуговують на особливу увагу. Найвідоміші — Yas Waterworld, Wild Wadi і Aguaventure. В останньому можна зануритися з аквалангом і здійснити підводну прогулянку з акулами, відвідати дельфінарій, клуб тюленів, пляж і майданчики для занять спортом.

Розваги, які не можна пропустити:

  • політ на повітряній кулі над пустелею — можливість побачити кольорові дюни;
  • сафарі по пустелі — можна покататися на джипах або на верблюдах;
  • ринки — це окреме видовище і захоплююча розвага.
Реклама

 

Ще статті по темі

Back to top button