Суспільство

Наметове містечко у Гончарівському проінспектували (Фото)

У останні робочі дні року, напередодні Новорічних свят, командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Валерій Залужний особисто перевірив стан підготовки об’єктів інфраструктури до нового навчального року та умови, в яких будуть перебувати військовослужбовці на підпорядкованих полігонах: адже відразу після Новорічних свят розпочнеться активна фаза підготовки військових частин.

До перевірки готовності навчальних таборів залучались заступники командувача, керівники управлінь та служб. Вперше до перевірки побутових умов військовослужбовців на полігонах була залучена громадськість. Так, 28 грудня наметове містечко на полігоні в Гончарівському командувач перевіряв разом із Требух Андрієм: кому як не ветерану АТО, резервісту 1 черги краще знати особливості побуту на зимовому полігоні, можливі ризики для здоров’я особового складу та побажання бійців щодо їх вирішення!

Разом оглянули утеплені опалювані їдальні, нові зручні душові, умивальні кімнати та еллінги для приготування їжі. Проінспектували рівень забезпечення палаток електричним освітленням (в тому числі з додаткових джерел) та автономним опаленням, перевірили санітарний та пожежебезпечний стан містечка.

Командувач уважно вислухав слушні зауваження ветерана та військовослужбовців підрозділу, який після новорічних свят розпочне планові навчання. Генерал-майор Валерій Залужний відповів на задані питання; щодо внесених пропозицій дав вказівки, які будуть виконані до початку переміщення підрозділів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-центр оперативного командування «Північ»

Ще статті по темі

Back to top button