Суспільство

«Наш Край» допоміг школам, дитсадкам і лікарням

Звіт про витрати коштів депутатами фракції «Наш Край» у Чернігівській обласній раді

Про це повідомили у прес-службі обласної організації партії «Наш Край».

Депутати фракції «Наш Край» Чернігівської обласної ради витратили кошти, виділені в рамках фонду виконання депутатських повноважень, на допомогу 13 школам, 15 ФАПам і лікарням, 10 дитячим садкам і будинкам культури області. Про це повідомила керівник фракції «Наш Край» в облраді Ольга Чередник.

За її словами, всі 11 депутатів фракції намагалися якнайкраще виконати доручення виборців та витратили виділені з обласного бюджету 550 тис. грн. Хтось розподіляв виділену суму коштів між кількома населеними пунктами. Так, Ірина Грозенко надала допомогу 13 селам у Ніжинському районі, Сергій Нужняк виділив кошти для благоустрою 4 населених пунктів Менського району, Лариса Осадчук фінансово поліпшила матеріально-технічну базу 6 навчальних закладів Борзнянщини. Інші, приміром, як Григорій Данько, майже всі кошти «депутатського фонду» спрямували однією сумою – кошти депутат облради витратив на благоустрій міста Бахмач.

Найчастіше депутати «Нашого Краю», зважаючи на потреби місцевих жителів, виділяли гроші на благоустрій територій населених пунктів і ремонт доріг, заміну вікон чи дверей у дитячих садках і школах, оновлення бібліотечного фонду, придбання ліків і ремонт ФАПів. Також разом з іншими своїми колегами депутати «Нашого Краю» фінансово підтримали Чернігівський протитуберкульозний диспансер. Не обійшлося й без адресної допомоги – депутати спрямовували кошти на лікування чернігівців, зокрема тяжкохворих дітей.

Ольга Чередник наголосила, що депутати «Нашого Краю» системно працюють у своїх округах, а тому добре обізнані з проблемами і потребами місцевих жителів. На черзі – розподіл коштів другої частини коштів, виділених на виконання депутатами своїх повноважень.

Ще статті по темі

Back to top button