Суспільство

«НАШ КРАЙ» доставив черговий гуманітарний вантаж військовослужбовцям у зону АТО (Фото)

Благодійний фонд «НАШ КРАЙ» доставив із Чернігова черговий вантаж гуманітарної допомоги для військовослужбовців у зону проведення антитерористичної операції на сході України.

Як поінформував керівник фонду «НАШ КРАЙ» Олександр Любарець, до фонду звернувся демобілізований військовослужбовець із проханням надати допомогу його побратимам.

«Разом із цим бійцем ми й відвезли благодійну допомогу українським військовослужбовцям на Донеччину», – розповів Любарець.

У військову частину, розташовану в селищі Зайцеве Донецької області, доставлено майже 1,5 тонни гуманітарної допомоги – продукти харчування, засоби особистої гігієни, термобілизна, амуніція тощо.

Керівник благодійного фонду зазначив, що після спілкування з військовослужбовцями зробив висновок: зараз забезпечення бійців на передовій із боку держави покращилося, однак допомога благодійників і волонтерів на сьогодні все-таки має дуже важливе значення.

Головним благодійником, який надав допомогу у формуванні гуманітарного вантажу в зону АТО, став народний депутат України Валерій Давиденко.

Як повідомлялося, наприкінці минулого року благодійний фонд «НАШ КРАЙ» доставив гуманітарний вантаж військовослужбовцям військової частини, розташованої поблизу селища Новоайдар на Луганщині.

Зараз благодійний фонд збирає допомогу для жителів Авдіївки, які перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

Довідка: Благодійний фонд «НАШ КРАЙ» створений у 2015 році. Фонд допомагає малозабезпеченим верствам населення Чернігівської області: людям похилого віку, пенсіонерам, інвалідам, одиноким, ветеранам, членам їхніх сімей, людям, які потребують лікування, та іншим категоріям соціально незахищених осіб. Завдяки співпраці з іноземними  благодійними фондами надана матеріально-технічна допомога понад 10 медичним і соціальним закладам у різних районах Чернігівщини.

Усі, хто хоче надати допомогу, можуть долучитися до діяльності благодійного фонду «НАШ КРАЙ». Телефон «гарячої лінії» – 0-800-80-11-77.

Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button